Totalul afișărilor de pagină

31 mai 2017

Ce trebuie sa faci ca sa ti se indeplineasca orice dorinta! Metoda care nu da niciodata gres!...

Toata lumea are dorinte, insa este foarte important sa crezi ca se vor indeplini. Pentru asta, poti chiar sa aplici o tehnica care te ajuta in acest sens.
Scriitorul Vadim Zeland a realizat o metoda care te ajuta sa iti indeplinesti dorintele, potrivit learning-mind.com. Ia o foaie sau un post-it si scrie dorinta sub forma unei afirmatii. Chiar daca suna ciudat, creierul tau are nevoie sa auda asta pentru a sti in ce directie trebuie sa te indrepti.
Dupa acest pas, ia foaia si lipeste-o de un pahar cu apa. Asigura-te ca folosesti apa de buna calitate. Freaca-ti palmele, pentru a activa fluxul de energie, si pune-le in jurul paharului. Spune-ti dorinta tare, pentru ca astfel are mai multa putere. incearca si sa vizualizezi ce iti doresti, in timp ce trimiti energia inspre paharul de apa. Atunci cand iti concentrezi atentia spre paharul de apa, in timp ce incerci sa vizualizezi dorinta, te incarci cu gandurile pozitive care ajuta la materializarea ei. Apa este un conductor energetic foarte puternic. Dupa ce ai urmat acesti pasi, bea apa.
Ar trebui sa incerci aceasta metoda in fiecare dimineata si in fiecare seara, inainte sa mergi la culcare. Pentru dorintele mici, urmeaza acest obicei doua saptamani, iar cele mai importante au nevoie de aproximativ trei luni pentru a se materializa.
Succesul acestei metode depinde foarte mult de cat de concrete sunt afirmatiile tale si de cat de mult iti doresti sa le indeplinesti. Daca vrei sa fii mai creativa, cere asta, daca vrei un iubit, scrie asta pe foaie, dar fii intotdeauna realista. Daca ai mai multe dorinte, trebuie sa ai cate un pahar de apa pentru fiecare. Este, de asemenea, indicat sa nu mai bea nimeni din paharul tau in aceasta perioada.
Palmele tale au 26 de canale energetice, spun specialistii, iar cand le plasezi in jurul paharului, dorinta ta se manifesta mai puternic. Apa inregistreaza informatiile pe care le trimiti. Adeptii acestei teorii sustin ca, dupa ce bei apa, particulele de energie se raspandesc in tot corpul si transmit semnale care te ajuta sa te indrepti in directia pe care ti-o doresti.
Tine, insa, cont, ca nu este de ajuns sa ceri ceva, pentru a se indeplini. Orice plan poate fi indeplinit cu multa munca, asa ca incearca sa nu te bazezi doar pe aceasta tehnica. in ultimii ani, tot mai multi psihologi si filosofi vorbesc de Legea Atractiei, potrivit careia atragem ceea ce gandim. Chiar daca nu crezi asta, sunt numeroase studii care au demonstrat faptul ca gandirea pozitiva este foarte eficienta si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele, arata realitatea.net.
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu: